Qui som

Tax & Iure Assessors, SL som el resultat d’una evolució professional que va nàixer a l’abril del 2007 a Amposta i que s’ha anat traduint en diferents fórmules d’exercici de l’activitat professional. A banda d’aquesta trajectòria, com a professionals independents ens avalen més de 30 anys d’experiència dins el sector de l’assessoria fiscal i comptable.

La nostra filosofia

Som una assessoria en constant evolució. Els temps i les necessitats dels nostres clients, tant fidels com potencials, canvien contínuament i, dins aquest canvi, ens hem d’actualitzar de manera continuada amb la finalitat de donar-los sempre la solució o resposta més adequada a les seues necessitats professionals o empresarials.

És sobre la base d’aquesta continuada evolució que vam ampliar els nostres inicials serveis d’assessoria comptable amb els serveis d’assessoria fiscal. Posteriorment vam incorporar els serveis d’assessoria jurídica i ara, més recentment, hem potenciat aquesta darrera branca amb la presentació dels serveis d’advocacia, especialitzant-nos en dret mercantil, tributari i concursal. I tot dirigit no només a autònoms i empresaris, sinó també a particulars.

En la nostra activitat sempre hem defensat, i continuarem defensant-ho al llarg dels anys venidors, l’oferiment d’un servei proper i directe, treballant de manera molt personalitzada les necessitats dels nostres clients, fins i tot in situ, al centre neuràlgic econòmic dels nostres clients, amb l’única finalitat d’ajudar-los a dur una bona gestió dels seus negocis i fins i tot preocupar-nos, juntament amb ells, de cercar les màximes fórmules possibles que els ajuden a consolidar els seus negocis i, evidentment, a fer-los créixer. I és que els problemes, quan s’ataquen des de l’origen, des de la mateixa seu dels negocis, és quan millor i més ràpid es poden resoldre.

Laude Puig a l'oficina de Tax & Iure Assessors

Els nostres objectius

Volem i ens esforcem per a arribar a ser, amb els anys, una autèntica assessoria integral per a empreses, autònoms i particulars. Oferir la totalitat dels serveis que qualsevol professional, empresari o ciutadà puga requerir: assessoria comptable, fiscal, laboral, advocacia, administració de patrimonis, assessoria financera, administració concursal, mediació… El camí és llarg, però bé valen tots els esforços per a arribar-hi.

Desitgem ser una de les assessories referents a les Terres de l’Ebre, i per a ser-ho, el que tenim clar és que no s’assoleix amb grans carteres de clients i grans volums de facturació. La reputació professional només s’aconsegueix amb el reconeixement dels companys de professió i, per damunt de tot, de la reputació i reconeixement dels clients.

Si necessites ajuda o vols que t’assessorem, contacta amb nosaltres