Assessoria fiscal i comptable

Serveis d’assessoria fiscal i comptable

Els nostres serveis d’assessoria fiscal i comptable estan dissenyats per ajudar-te, tant si ets un autònom com si tens una empresa, a gestionar amb èxit la part financera i fiscal del teu negoci.

“Som Tax & Iure Assessors i volem ser la teua assessoria”

A continuació, t’oferim un detall dels nostres serveis per a autònoms i empreses:

Assessorament en la constitució com a autònom

Si tens en ment començar la teua aventura com a autònom, ens enorgullim d’oferir-te un servei personalitzat d’emprenedoria. T’acompanyem durant el procés de constitució, proporcionant-te el suport necessari per a prendre decisions informades.

Constitució d'empreses

Si el teu objectiu és crear una empresa, comptar amb una assessoria experta és clau. Et guiem en tot el procés de constitució perquè pugues establir la teua empresa amb una base sòlida.

Confeccionar i dur a terme la comptabilitat

Duem a terme la confecció i gestió comptable del teu negoci, tant de forma telemàtica com presencial a les teues oficines, tant a nivell íntegre com només a nivell de supervisió i correcció.

Supervisió i correcció comptable

Si tens el teu propi equip d’administració, els ajudem a gestionar-te la comptabilitat.

Confecció de llibres

Si ets autònom, et duem la gestió dels llibres i obligacions de registre fixades per la normativa i a un preus molt competitius i per a tu, gens excessius.

Assistència en juntes

Com a part de la nostra assessoria integral, t’assistim en les juntes societàries, assegurant-nos que s’aborden de forma adequada i eficient tots els aspectes legals i comptables que calga tractar.

Tramitació d'impostos

Gestionem per tu els impostos trimestrals i anuals, garantint la correcta presentació i el compliment de les teues obligacions fiscals.

Recerca d'ajudes i subvencions

Coneixem les diferents ajudes públiques i subvencions disponibles per a empreses i autònoms, i t’ajudem a identificar les que millor s’adapten a les teues necessitats i a gestionar-ne la tramitació.

Assessorament tributari

Amb una comprensió profunda de les lleis tributàries, t’oferim un assessorament personalitzat perquè pugues optimitzar la teua fiscalitat i prendre decisions informades sobre la gestió dels teus impostos.

Gestió de finançament bancari

En el procés de buscar finançament per al teu negoci, ens posem al teu costat per ajudar-te en la negociació, tramitació i gestió de préstecs i altres formes de finançament bancari.

Gestió de patrimonis

Si tens lloguers turístics o habitatges habituals, t’oferim la nostra experiència en la gestió patrimonial perquè pugues maximitzar els teus ingressos i complir amb totes les obligacions legals relacionades.

Representació davant l'Administració

En el cas de qualsevol controvèrsia amb els òrgans inspectors i de gestió de l’Administració pública, comptaràs amb el nostre suport i representació per defensar els teus interessos.

A Tax & Iure la teua tranquil·litat financera és la nostra prioritat. Confia en els nostres professionals qualificats per ajudar-te en tots els aspectes comptables i fiscals del teu negoci. Posa’t en contacte amb nosaltres per a una consulta personalitzada i comença a construir un futur empresarial o professional més sòlid avui mateix.

A Tax & Iure som aquí per a ajudar-te en tot moment!

Si necessites ajuda o vols que t’assessorem, contacta amb nosaltres