Assessoria laboral

Assessoria laboral per a autònoms

Els nostres serveis d’assessoria laboral per a autònoms estan dissenyats per a oferir-te solucions adaptades a cada necessitat. Sabem que el món laboral pot ser complex i, per això, som aquí per guiar-te en tot moment.

Des de Tax & Iure t’ajudem a gestionar les altes i baixes laborals d’autònoms, adaptant-nos a les teues necessitats específiques. Som experts en tot el que fa referència a les situacions de baixes per malaltia o prejubilació per a autònoms i t’oferim assessorament personalitzat perquè prengues les millors decisions.

Assessorament laboral Tax & Iure
servei jurídic laboral

Suport legal

No només t’ajudem en tots els tràmits relacionats amb el teu estatut d’autònom, des de la interpretació de la normativa vigent fins a la resolució de qualsevol conflicte, sinó fins i tot en la prestació d’un servei jurídic laboral preventiu encaminat a evitar greuges superiors per la relació amb els teus treballadors. I és que som perfectament sabedors que la millor manera de resoldre un conflicte laboral és evitant-lo i gestionant-lo abans que s’incremente.

Si ets treballador i tens un problema amb la teua empresa o amb la Seguretat Social, t’oferim els nostres serveis d’assessoria jurídica per tal de posar fil a l’agulla i solucionar el problema.

Tant és el teu sector d’activitat, a Tax & Iure estem preparats per a oferir-te el suport i l’assessorament que necessites, perquè tu pugues concentrar-te en el que realment compta: fer créixer el teu negoci.

Recorda, a Tax & Iure som al teu costat. L’assessoria laboral per a autònoms, empreses i treballadors que et mereixes.

Si necessites ajuda o vols que t’assessorem, contacta amb nosaltres