Assessoria jurídica

Serveis jurídics i advocacia

Els nostres serveis d’assessoria jurídica estan dissenyats per a oferir-te solucions adaptades a les teues necessitats específiques. A Tax & Iure estem especialitzats en dret concursal, dret d’empresa i dret tributari i et volem ajudar a resoldre els problemes legals amb eficàcia i professionalitat.

“Soc Laude Puig i vull ser el teu advocat”

A continuació, et detallem les àrees més importants del nostre dia a dia professional, tot i no ser les úniques:

Concurs de creditors d’empresaris i empreses

Si ets un autònom o una empresa que s’enfronta a dificultats financeres, pots confiar en el nostre assessorament expert en matèria de llei de segona oportunitat i concurs de creditors. Treballarem per ajudar-te a trobar una solució adequada que et permeta reorganitzar-te i tornar a començar amb una perspectiva positiva.

Llei de la segona oportunitat

Si ets una persona afectada per fallida econòmica, estem especialitzats en la Llei de la segona oportunitat com a subapartat del dret concursal. No cal que hages tingut negocis, és igual si els deutes que t’ofeguen són majors o menors, només que no hi pugues fer front perquè els teus ingressos han caigut i no són suficients per a pagar-los i tingues voluntat per sortir d’aquest greu problema, amb tu adquirirem un únic compromís, ens deixarem la pell per ajudar-te a aconseguir el perdó de tots els teus deutes per via judicial. Vine a visitar-nos i te n’informarem.

Reclamacions de consum

Si has sofert algun tipus de perjudici com a consumidor, posa’t en contacte amb nosaltres perquè puguem avaluar la situació i buscar una compensació justa. Protegim els teus drets com a consumidor.

Reclamacions de deutes

Afrontar problemes de deutes pot ser estressant i desafiador. Amb el nostre suport, pots cercar solucions per a gestionar els deutes adequadament i recuperar el control de la teua situació financera.

Reclamacions bancàries

Si has patit danys o abusos per part d’entitats bancàries, som aquí per ajudar-te a defensar els teus drets. Oferim assessorament competent perquè pugues reclamar el que et correspon.

Serveis jurídics laborals per a ocupadors i treballadors

Tant si ets un ocupador com un empleat, tenim un equip especialitzat en dret laboral que et pot guiar en assumptes laborals complicats. Des de conflictes laborals fins a la redacció de contractes, ens assegurem que estigues ben assessorat en tot moment.

Reclamacions administratives

Tot procediment de consum, reclamació patrimonial, reclamació contra grans subministradores, començarà amb la corresponent reclamació administrativa. Volem evitar, si és possible, el tràngol de la lentitud i desgast de la via judicial.

Reclamacions patrimonials a l’Administració

Si has patit danys en el teu patrimoni com a conseqüència de l’actuació de l’Administració pública, ens encarregarem de protegir els teus drets i buscar la reparació adequada.

Reclamacions per responsabilitat civil i professional

Tota actuació professional està subjecta a responsabilitat per dany al client. El nostre equip jurídic t’ajudarà a comprendre els teus drets i a perseguir les compensacions pertinents.

Redacció de contractes civils

Els contractes són una part essencial de les transaccions legals: compravendes, traspassos, lloguers… T’oferim els nostres serveis per a redactar contractes civils ben estructurats i protegir els teus interessos.

A Tax & Iure la teua tranquil·litat i satisfacció són la nostra prioritat. Ho donarem tot per tal de resoldre els teus assumptes com més favorablement millor. Posa’t en contacte amb nosaltres per a una consulta inicial i deixa que ens encarreguem de les qüestions legals.

Tant en els camps exposats com en aquells altres no esmentats, a Tax & Iure som aquí per ajudar-te!

Si necessites ajuda o vols que t’assessorem, contacta amb nosaltres